Dostop do lokacije Europark Maribor

print

  


Nakupovalno središče Maribora EUROPARK, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor


 

Dostop peš

Nakupovalno središče Europark je oddaljeno 5 minut peš hoje iz centra Maribora.

 

Javni prevoz

Urejen je  avtobusni dostop, in sicer v smeri Europarka vozijo linije: 3, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 20.

 

Dostop za gibalno ovirane osebe

Dostop za gibalno ovirane osebe je urejen.

 

Dostop z avtomobilom

 

IZ SMERI LJUBLJANA: 

Na avtocesti iz Ljubljane proti Mariboru izberite izvoz Maribor jug, v smeri Maribora. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Tržaški in nato Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberite prvi izvoz na Pobreško cesto.

 

IZ SMERI ŠENTILJ: 

Na avtocesti proti Mariboru izberite izvoz Maribor sever in se priključite na hitro cesto. Izberite izvoz Dravograd/Maribor center in na razcepu zavijte desno na Meljsko cesto. Po 450 m na prvem odcepu zavijte levo na Industrijsko ulico, se vozite 130 m nato ponovno zavijte levo na Oreško nabrežje. Na prvem odcepu desno prečkajte most čez reko Dravo in izberite zavijte desno na Pobreško cesto. 

 

IZ SMERI PTUJ: 

Iz Ptuja proti Mariboru se priključite na avtocesto A4/E59. Vozite proti Mariboru in izberite izvoz Maribor jug ter sledite oznakam za Maribor jug. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Tržaški in nato Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberite prvi izvoz na Pobreško cesto. 

 

IZ SMERI DRAVOGRAD: 

Peljite se mimo Kamnice naravnost po Koroški cesti. V krožišču izberite 2. izvoz in se peljite naravnost po Gosposvetski ulici do Strossmayerjeve ulice, kjer zavijete desno. Na koncu Strossmayerjeve ulice zavijete levo proti Glavnemu trgu. Na prvem krožišču izberite 2. izvoz in na drugem krožišču ravno tako 2. izvoz na Svetozarevsko ulico, od koder zavijete desno na ulico Heroja Bračiča. V krožišču izberite 1. izvoz na Titovo cesto, prečkajte most čez reko Dravo in na krožišču izberite 2. izvoz na Pobreško cesto.

 

Koordinate za GPS:

Lattitude=46.553854

Longitude=15.652792 

 

Parkirišče

Je urejeno v prenovljeni garažni hiši EUROPARKA, ki jo odlikuje inovativni in tehnološko podprt parkirni sistem, ki obiskovalcem omogoča enostavnejše in hitrejše parkiranje ter lažjo orientacijo. Signalizacija nad parkirnimi prostori zagotavlja preglednost zasedenosti parkirišč, enosmerni prometni tok pa učinkovito prometno pretočnost. Urejena sta tudi dodatni uvoz in dodatni izvoz. 

 

Zemljevidi:

http://www.europark.si/si/osnovne-informacije/google-earth

 

Anketa - podoba raziskovalcev